Konyhabútorok

Az alábbiakban röviden bemutatjuk a konyhabútor gyártó szolgáltatásunkat, és hogy hogyan tudunk segíteni az Ön igényeinek megfelelő konyhabútor kiválasztásában és elkészítésében.

Cégünk egy megbízható konyhabútor gyártó és tervező szolgáltatást kínál, amely különféle stílusokban és méretekben gyárt konyhabútorokat az ügyfelek igényei alapján. Az általunk készített bútorok magas minőségi standardoknak felelnek meg, és tartós és funkcionális megoldásokat kínálnak a konyhai tevékenységekhez.

Az ügyfeleinkkel együttműködve tervezünk és gyártunk egyedi konyhabútorokat, amelyek személyre szabottak, és megfelelnek az Ön igényeinek és stílusának. Az Ön konyhájának méretére és elrendezésére szabjuk a bútorokat, hogy tökéletesen illeszkedjenek a helyiségbe, és optimálisan kihasználják a rendelkezésre álló teret.

Együtt dolgozunk az ügyfelekkel a kiválasztott anyagok, színek és stílusok tekintetében is, hogy a kész bútor megfeleljen az Ön ízlésének és igényeinek. Az általunk használt anyagok minőségi alapanyagok, és tartósak, így hosszú élettartammal rendelkező bútorokat készítünk.

Ha Ön konyhabútort szeretne vásárolni, és egyedi, minőségi megoldást keres, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk az Ön igényeinek megfelelő konyhabútor kiválasztásában és elkészítésében.

Évnyi tapasztalat

Bemutatunk néhány elkészült konyhabútort.

1-noise-texture.png

Kérem töltse ki ezt az űrlapot az ajánlatkéréshez.

Konyhabútor

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kövessen minket a Facebookon is!

Beszállítóink:

lapszabászat.hu

Dósafa Bútor Kft.

Möbel Business Bt.

Pannonkant Kft.

Primagran

Telephely Címe:

2083
Solymár Külső Bécsi út 23.

Telefon: +36309501077    Email: info@transsylfa.hu
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-17:00