Szaunák

Cégünk egy megbízható szauna gyártó és tervező szolgáltatást kínál, amely különféle stílusokban és méretekben gyárt szaunákat az ügyfelek igényei alapján. Az általunk készített szaunák magas minőségi standardoknak felelnek meg, és tartós és funkcionális megoldásokat kínálnak a relaxációhoz és a testi-lelki egészség megőrzéséhez.

Az ügyfeleinkkel együttműködve tervezünk és gyártunk egyedi szaunákat, amelyek személyre szabottak, és megfelelnek az Ön igényeinek és stílusának. Az Ön rendelkezésre álló helyének méretére és elrendezésére szabjuk a szaunát, hogy tökéletesen illeszkedjen az adott helyiségbe, és optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret.

Együtt dolgozunk az ügyfelekkel a kiválasztott anyagok, színek és stílusok tekintetében is, hogy a kész szauna megfeleljen az Ön ízlésének és igényeinek. Az általunk használt anyagok minőségi alapanyagok, és biztonságosak a használat során.

Ha Ön szaunát szeretne vásárolni, és egyedi, minőségi megoldást keres, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk az Ön igényeinek megfelelő szauna kiválasztásában és elkészítésében. A szaunánk kiváló minősége és tartóssága biztosítja, hogy hosszú éveken át élvezhesse a relaxálás és a testi-lelki regeneráció jótékony hatásait.

Évnyi tapasztalat

Bemutatunk néhány az utóbbi időben készült szaunát.

1-noise-texture.png

Kérem töltse ki ezt az űrlapot az ajánlatkéréshez.

Szauna

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kövessen minket a Facebookon is!

Beszállítóink:

lapszabászat.hu

Dósafa Bútor Kft.

Möbel Business Bt.

Pannonkant Kft.

Primagran

Telephely Címe:

2083
Solymár Külső Bécsi út 23.

Telefon: +36309501077    Email: info@transsylfa.hu
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-17:00